Pulpa de miel la cuptor - Secretele pentru a obtine o friptură perfetca pentru masa de Paste.

Macarons cu ciocolata / Macarons frantuzesti – reteta video

  • Instructiunile si modul de preparare pentru reteta de macarons cu ciocolata il gasiti in clipul de mai jos! Urmariti-l cu atentie pentru a reusi o reteta perfecta!
Sustine-o pe Jamila cu distribuire!

4.18 from 243 votes
Preparare 20 minute
Gatire 15 minute
Timpul total 35 minute
Categorie Desert
Bucatarie Frantuzeasca
Servire 18 bucati
Calorii 68 kcal

Ingrediente
 

  • 150 g zahar pudra
  • 90 g migdale macinate
  • 15 cacao
  • 2 albusuri de ou
  • 2 linguri zahar pudra
  • putina sare

Nutritie pe portie/bucata

Calorii: 68kcal | Glucide: 11g | Proteine: 2g | Grasimi: 3g | Grasimi saturate: 1g | Sodiu: 6mg | Fibre: 1g | Zahar: 9g | Calciu: 14mg | Fier: 1mg

Dragii mei, pentru ca mi-ati cerut de foarte mult ori macarons, v-am adus o reteta de macarons cu ciocolata si crema de Nutella. De la inceput va spun ca aceasta reteta este destul de pretentiosa, adica nu este genul de reteta unde arunci toate ingredientele intr-un bol si le amesteci. In primul rand pentru aceasta reteta aveti nevoie de pudra de migdale. Ideal ar fi sa gasiti in comert aceasta pudra pentru ca migdalele sunt maruntite mai fin iar macarons vor iesi mai fine la suprafata.

Daca nu reusiti sa gasiti pudra de migdale, cum nici eu nu am gasit, puteti s-o faceti si voi acasa din migdale decojite pe care sa le bagati la robot si sa le maruntiti cat mai bine posibil. Dupa ce le maruntiti trebuiesc neaparat cernute si apoi cantarite. Procedati la fel cu zaharul pudra si cacaoa. Intai le cerneti si apoi le cantariti. In al doilea rand trebuie sa aveti mare grija cu albusurile.

Nu trebuie sa fie nici o picatura de galbenus in albusurile pentru macarons si neaparat bolul si mixerul trebuie sa fie foarte curate si fara urma de grasime. In ultimul rand trebuie sa aveti grija cum amestecati albusurile batute cu ingredientele uscate.. Incorporati usor ingredientele solide in albusuri, amestecand de jos in sus, cu miscari largi. La final aluatul trebuie sa curga si sa fie lucios.

Macarons cu ciocolata trebuie neaparat sa stea la temepratura camerei, dupa ce au fost formate, pentru a forma o crusta deasupra si astfel veti obtine piciorusul caracteristic. Daca urmati acesti pasi si daca aveti inceredere in voi, va vor reusi. Daca nu va ies din prima,si exista aceasta posibilitate, nu va demoralizati, incercati-o din nou si dupa 2-3 incercari veti deveni experti in macarons cu ciocolata.

Mod de preparare macarons cu ciocolata:

RETETA NOUA

Cozonac cu aluat oparit, cozonaci babani si pufosi – reteta video

Cozonac cu aluat oparit, cozonaci babani si pufosi - reteta video Cozonac cu aluat oparit, o super reteta de cozonac urias, foate aromat, pufos si...

Urmăriți-ma pe:

1,131,200FaniÎmi place
299,519CititoriConectați-vă
19,703CititoriConectați-vă
532,000CititoriConectați-vă
1,830,000AbonațiAbonați-vă

Ultimele retete


Adblocker a fost detectat! Va rog mult sa cititi urmatorul mesaj!

S-a detectat ca folositi Adblock Plus sau un alt software de blocare a reclamelor de pe acest site.

Site-ul jamilacuisine.ro este unul independent care se autosustine din crearea de continut online pentru toti cei care vor sa gateasca gustos si sanatos la ei acasa.

Retetele noastre au costuri mari de productie, costuri pe care le suportam in intregime noi, iar reclamele ne ajuta sa continuam sa facem asta oferindu-va voua in continuare continut 100% gratuit.

De asemenea, mentenanta acestui site necesita resurse financiare importante pe care trebuie sa le achitam lunar.

Va rugam sa adaugati site-ul jamilacuisine.ro in whitelist sau sa dezactivati software-ul de adblock.

Va multumim pentru sustinere! 

Echipa JamilaCuisine.

×